Rockstar pakt in-game economie Red Dead Online aan

di 04/12/2018
Praga
0 reacties

Red Dead Online is een kleine week beschikbaar, en na het positieve onthaal duiken nu toch de eerste ergernissen op. Ergernissen waar ook ik me kan in vinden om eerlijk te zijn. Daar waar ik in Red Dead Redemption 2 altijd met een goed gevulde portefeuille op stap was, lijkt het wel alsof ik in Red Dead Online een schooier ben...

Het is dan ook zo ontzettend moeilijk om aan geld te geraken, nuja voldoende geld want het lijkt wel alsof elke verkoper zich tot doel heeft gesteld om de arme Outlaw die we zijn uit te kleden en te pluimen. Wapens en grondstoffen zijn dubbel zo duur, of zelfs drie keer zo duur als in Red Dead Redemption.

Je krijgt minder geld voor wat je verkoopt, je kan de paarden die je vangt (of steelt #foei) nergens kwijt, de fast travels zijn pokkeduur, idem dito de verzekering voor je paarden, je moet betalen voor je kamp op te bouwen, je paard te stallen, en ook de beloningen voor de missies zijn gene vette. En geef toe, Outlaw of niet, het is toch altijd leuker om met een volle beurs de saloon te betreden of te gaan shoppen.

Maar bon, laat ons niet vergeten dat dit een bèta is en dat er dus effectief nog wat werk aan de winkel is. Rockstar belooft alvast om de in-game economie onder handen te nemen,  en daarbij een eerste lading bugs aan te pakken.

Heb je zelf last van bugs of wil je feedback geven, dan kan dat via deze speciale pagina.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor