Riot Games gloednieuwe Teamfight Tactics verschijnt deze maand

wo 12/06/2019
Praga
0 reacties

Op 25 juni krijgt Riot Games' League of Legends, nog steeds een van de populairste (zoniet het populairste of op zijn minst meest gespeelde) games, er een gloednieuwe spelmodus bij, genaamd Teamfight Tactics.

TFT is een op rondes gebaseerde  modus waarin acht tegenstanders, wij plus zeven anderen dus, het tegen mekaar opnemen in een spannende race om als eerste een team uit te bouwen, en de andere teams te verslaan. Het doel: be the last man (of team) standing uiteraard!

Hoe werkt dat? Elke ronde spendeer je jouw zuurverdiende gold om League-kampioenen te ronselen voor je team. Gedurende het spel wordt je team krachtiger als je kampioenen opstelt die hun oorsprong en klassen delen om extra bonussen te ontgrendelen. Bovendien kun je drie duplicaten van dezelfde kampioen combineren om ze te upgraden naar een superversie van zichzelf, en drie supers combineren om de ultieme versie te maken.

Team klaar? Dan reis je naar het hexagonale spelbord van je tegenstander, of zij naar het jouwe, en kan het gevecht beginnen. Tijdens het gevecht zullen je kampioenen bewegen, aanvallen en automatisch spreuken casten. Net als in LoL zal je dus een stevig gebalanceerd team moeten opstellen en strategisch moeten positioneren wil je hen optimaal kunnen inzetten.

 

Releasedatum
20/10/2014
Beschikbaar voor