s
r

Resident Evil-filmuniversum keert terug met een reboot

Herinner je je de Resident Evil-films nog? Wij in ieder geval wel. Zulke abominaties blijven jammer genoeg langer op je netvlies gebrand staan dan de doorsnee Box Office-hit. Of we blij mogen zijn dat de filmserie terugkeert met een volwaardige reboot? Euhm …

De eerste zes films waren met wisselend succes overwegend pover.

Maar hij komt er dus in ieder geval wel, die herlancering. Martin Moscowitz, hoofd van Constantin Film, vertelde tijdens het Cannes-filmfestival aan het Amerikaanse blad Variety dat er plannen voor een nieuwe Resident Evil-prent in de steigers staan.

Het gaat in ieder geval over een reboot, maar wie er net in meespeelt, of wie de film regisseert blijft nog onbekend.

De eerste Resident Evil-films waren jammer genoeg het schoolvoorbeeld van hoe films geïnspireerd door videogames slecht werken. Dat het ook anders kan, weten we intussen gelukkig wel door een degelijke (we gaan niet noodzakelijk zeggen ‘goede’) Assassin’s Creed-verfilming. Hopelijk wordt deze verfilming van de geliefde horrorreeks net zoals het geweldige Resident Evil VII een verademing en een aangename verrassing.

Releasedatum
01/24/2017
Beschikbaar voor

4 reacties

Awel ik vond die films best ok :p

Rating:0

Die films zijn grote hits geweest en zijn gewoon machtig om naar te kijken. Er zit soms zo een extreem grote ravijn tussen de eind-kijker en de filmcritici. Hoeveel hit films die mensen keer op keer gaan kijken worden er door critici wel niet "slecht" genoemd.

Rating:0

Alleen al voor de lekkere Milla Jovovich zij de films het bekijken waard :-)

Rating:0

Iemand met meer uitstraling (lees: sex appeal, ook al had ze geen borsten bijna), zal moeilijk te vinden zijn.
Deze zondagnamiddag films vond ik best wel goed. Logisch gezien moeten ze het op het kleine scherm wel goed gedaan hebben, anders ga je niet zoveel vervolgen maken. ;)

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments