Red Dead Online introduceert Legendary Bounties

wo 18/09/2019
Praga
0 reacties

Deze week introduceert Red Dead Online Legendary Bounties. Dit zijn nieuwe, wekelijkse Bounty-missies voor gamers die de specifieke rol van Bounty Hunter op zich hebben genomen. Elke Legendary Bounty heeft een eigen verhaal en een grotere beloning dan normaal. 

La Reina de los Banditos, Barbarella Alcazar!

De eerste van 10 nieuwe Legendary Bounties in Red Dead Online is reeds beschikbaar. Je eerste Bounty waar je naar op zoek mag is La Reina de los Banditos, Barbarella Alcazar. Ze werd voor het laatst gespot rond New Austin en moet voor 23 september levend voor de rechter verschijnen, als je de volle pot wil verdienen. Ben je tevreden met minder, dan kan je haar uiteraard ook dood afleveren. Maar zeg nu zelf, welke gentleman, premiejager of niet, wil deze dame nu om zeep helpen? 

Ondertussen is een Collector’s map voor de Pearls of the Sea collectie van deze week nu verkrijgbaar bij Madam Nazar en kan je de volledige set inleveren voor een grote belonging tot 23 september.

Ook ontvangt elke speler die in deze periode inlogt 3000 Club XP als onderdeel van de Wheeler, Rawson & Co. Club, met een extra bonus van 2000 Club XP voor zij die de Outlaw Pass bezitten.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor