Red Dead Online-beta zet 2019 in met flink wat updates

vr 11/01/2019
Praga
0 reacties

Goed nieuws voor de cowboys en outlaws onder onze bezoekers die verslingerd zijn aan Rockstars Red Dead Online-beta. We ontvingen immers zonet een mail waarin te lezen staat dat de online versie van Red Dead Redemption 2 in 2019 op flink wat updates kan rekenen.

In Gun Rush kan er maar eentje de beste zijn!

De Red Dead Online-beta introduceert namelijk Gun Rush, een variant op de Battle Royale-modus, waarin je wapens en munitie moet verzamelen, en het tegen 31 andere spelers moet opnemen in een alsmaar kleiner wordende cirkel. Deze is nu beschikbaar in Free-for-all en Team variaties, en uiteraard kan er maar eentje de beste zijn.

Daarnaast mogen we een pak nieuwe updates verwachten waaronder nieuwe races, showdown modi, nieuwe kledij, emotes en verbeteringen op basis van de feedback van de spelers.

Zin in meer? U vraagt en Rockstar draait! Reken ook op nieuwe dagelijkse challenges, law en bounty upgrades en aanpassingen aan het Parley-systeem.

Ook op het vlak van content werkt Rockstar naarstig verder. Hier kan je binnenkort rekenen op gloednieuwe missies, dynamische events in de spelwereld, nieuwe competitieve spelmodi waaronder nieuwe showdown modi en races, aangevuld met nieuwe wapens, nieuwe kledij en andere zaken waar de studio nog niets wil over vertellen.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor