Red Dead Online-bèta update Spoils of War vervoegt Showdown-modus

wo 13/03/2019
Praga
0 reacties

De Red Dead Online-bèta blijft evolueren, getuige daarvan de steeds leuker (en uitgebreider) wordende Showdown Series. Deze PvP-modi leggen de focus op de competitieve matches die snelle gestructureerde gameplay-sessies mogelijk maken en uiteraard een handig hulpmiddel zijn om je Daily Challenges te voltooien.

De nieuwste toevoeging van deze week aan de reeks is Spoils of War, een grensverleggende multiplayer. Je kunt deze nieuwe modus starten met behulp van de Featured Series tile in het Red Dead Online-bèta launch menu, via de Quick join-optie in het spelersmenu, of door naar de uitgelichte wegwijzer op de map te gaan.

In de team-based Spoils of War gaan 2-16 spelers de strijd met elkaar aan om hun eigen voorraad te verdedigen en die van de ander te plunderen. Elk team moet de buit van het kamp van de tegenstander stelen, en het terugbrengen naar het eigen kamp. Dit terwijl ze hun eigen stash moeten verdedigen. Het team dat het meeste buit heeft gestolen, wint. Je kunt toegang krijgen tot deze nieuwe Showdown modus via een aantal locaties, zoals Fort Mercer en Valentine.

De toegevoegde bonussen van deze week bevatten een 20% XP-boost bij alle Showdown Modi en een extra bonus bij het winnen van een Spoils of War-match van 8x Dynamite Arrows. Deze kunt je bij het postkantoor of Camp Lockbox ophalen.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor