Red Dead Online bèta krijgt nieuw Free Roam-event

wo 06/03/2019
Praga
0 reacties

Meer, de fans willen altijd maar meer, en meer en nog eens meer... "Geen probleem!" zeggen ze bij Rockstar, en dus krijgen de spelers van Red Dead Online ook deze week weer extra's geserveerd. Uiteraard ook nu weer helemaal gratis!

Vorige week kreeg de Red Dead Online-bèta nog een update om U tegen te zeggen. Deze bevatte onder andere nieuwe gameplay-systemen, het uitbalanceren van ervaringen en het oplossen van meer dan 300 kleine/grote kronkels. Naarmate Red Dead Online verder ontwikkelt, blijven de ontwikkelaars nieuwe features toevoegen (en verbeteren) om ons nog meer te betrekken bij de spelwereld, ons personage, paard en vuurwapens. Daarnaast willen wij, net als de andere spelers, nieuwe gameplay om de hele ervaring boeiend te houden.

Vandaag kunnen we meegeven dat een van de coolste, en ook wel krachtigste wapens, uit Red Dead Redemption terug van de partij is en dat ook de Free Roam Events-lijst wat uitgebreider zal worden.

De Evans Repeater is een krachtig afstandsgeweer, dat de fans zeker herkennen uit John Marstons arsenaal in Red Dead Redemption. De Evans Repeater heeft een hoge fire rate en is dodelijk op middelmatige en lange afstanden. Het heeft, net als de andere wapens, personalisatie-opties (zoals Stocks, Sights en Wraps), en je kan hem meteen scoren bij de Rawson, Wheeler & Co catalogus of bij een Gunsmith.

Daarnaast is er het nieuwe Fool’s Gold Free Roam-event. Fool’s Gold is de laatste toevoeging aan het roterende rooster van Free Roam Events. Net zoals alle Free Roam Events, is Fool’s Gold een snelle en makkelijke manier om mee te doen aan een leuke competitie en om extra XP en geld te verdienen. Het is ook een goede manier om snel Weapon, Kill of Combat-gerelateerde Daily Challenges af te ronden, zonder dat je hiervoor andere spelers hoeft aan te vallen in een open sessie.

Tot slot ontvangen alle RDO-spelers nog een extra special care package, die je aantreft in de lockbox van je kamp of bij een postkantoor in een van de vijf staten.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor