PS4-gamers genieten van extra voordelen in Red Dead Online

wo 22/05/2019
Praga
0 reacties

Na de gigantische update van vorige week, en het achter zich laten van de bèta, schiet Red Dead Online pas echt uit de startblokken. Deze week zijn het vooral de PS4-gamers die kunnen genieten van vele extra's.

De update van deze week bevat namelijk early access-content voor spelers op de PlayStation 4. Zo is voor hen de Ancient Tomahawk beschikbaar en krijgen ze toegang tot de nieuwe Make It Count: Ancient Tomahawk Showdown Mode.

Daarnaast is er nog Last Stand: een bloederige free-for-all Showdown Mode die geen uitweg en geen tweede kansen biedt, en waar slechts één winnaar overblijft. PS4-gamers krijgen tevens toegang tot de nieuwe Perlino Andalusian Horse, nieuwe uitrusting voor het paard, nieuwe kleding en nieuwe emotes.

De kledingrubriek van de Wheeler, Rawson and Co. Catalogue heeft nieuwe items te koop, waaronder de Wescott Skirt, Valdez Vest, Citadel Boots en een gelimiteerd aantal Plaid Caps.

Naast de 25% extra RDO$ en verhoogde gold-uitbetalingen voor alle A Land of Opportunities Missions, Free Roam Missions, Showdown Modes, Races en Free Roam Events, ontvang je 5 extra gold bars als je deze week in groepsverband speelt.

Daarbovenop zijn er andere extra’s als je deze week in een Posse speelt, zoals bonus RDO$ en XP wanneer je samen speelt, en de mogelijkheid om een hele Posse in Free Roam Events, Competitive Challenges of Showdown Series te brengen.

Tot slot zijn er nieuwe Free Roam-missies met fan-favorieten uit het Red Dead Redemption 2-verhaal, waaronder Sadie Adler en revolverheld Black Belle.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor