Prins Harry wil Fortnite het liefst van al gewoon verbannen

vr 05/04/2019
Randy
2 reacties

Opmerkelijk nieuwtje in de Britse tabloid The Daily Express: prins Harry loopt niet hoog op met Fortnite en verklaarde dat de game "eigenlijk niet toegelaten zou mogen worden".

De quote komt er nadat de prins een bezoek had gebracht aan het YMCA in West-Londen om daar te spreken met psychologen over de verslavingsfactor van games en sociale media. Die laatste zou zelfs verslavender zijn dan drugs of alcohol. Harry duidde op het succes van Fortnite: "Het is gemaakt om verslavend te werken," zo liet hij noteren. " Een verslaving om je zolang mogelijk achter het scherm van je computer te kluisteren. Het is zo onverantwoord." 

De prins raadt ouders aan om actie te ondernemen en hen meer de interactie te laten opzoeken met de buitenwereld. Hij is er zich naar eigen zeggen bewust van dat ouders niet goed weten hoe om te gaan met het hele dilemma. Of de statement van de prins op veel bijval kan rekenen, moet de tijd uitwijzen. Iemand hier akkoord?

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor

2reacties

Em bakt er zelf gewn niks van...

Rating:0

Haha,en zijn wereldje is dan zo goed wss,corrupte mensen zijn het die dan gaan oordelen wat een ander zou moeten doen,kruip terug in je kasteel pippo.
Zoals met alles is teveel niet goed.

Rating:0