Prince of Persia keert terug als VR Escape Room

do 13/02/2020
Praga
0 reacties

Yes, we krijgen dan toch een nieuwe Prince of Persia, maar wel niet zoals we dat gehoopt hadden. Al kan de VR-versie natuurlijk ook best cool zijn, dat zal de toekomst uitwijzen.

Prince of Persia: The Dagger of Time, de derde VR Escape Room ontwikkeld door Ubisoft, komt in het voorjaar van 2020 naar meer dan 300 locaties in de wereld. Dit avontuur speelt zich af in de wereld van Prince of Persia: The Sands of Time en draait volledig om samenwerken.

Prince of Persia: The Dagger of Time volgt na de successen van twee eerder verschenen VR Escape Rooms in de wereld van Assassin’s Creed: Beyond Medusa’s Gate en Escape the Lost Pyramid.

Prince of Persia: The Dagger of Time is ontwikkeld door Ubisoft Düsseldorf en is voor spelers van alle leeftijden. In de game kunnen maximaal vier spelers samenwerken om puzzels op te lossen en een uitweg te vinden uit het Fort der Tijd. In het verhaal worden de spelers opgeroepen door Kaileena, de Keizerin van de Tijd, om de kwaadaardige plannen van een magiër te stoppen.

Zijn plan is om het zand in de Zandloper van Tijd te herstellen, zodat hij een leger van zandmonsters kan creëren. Om het fort succesvol te ontsnappen en de missies te voltooien, moeten spelers samenwerken en de ‘Dagger of Time’ gebruiken voor meer controle over de tijd.

En, wie weet, misschien de voorloper van een remaster of een nieuwe game in de reeks?

Releasedatum
01/01/2015
Beschikbaar voor