Pokémon Rumble Rush binnenkort gratis op smartphone

do 16/05/2019
Praga
0 reacties

The Pokémon Company International heeft een gloednieuw spel in de Pokémon Rumble-serie aangekondigd: Pokémon Rumble Rush. Deze gratis te spelen beat-‘em-up kan je binnenkort zowel op Android als op iOS spelen.

In Pokémon Rumble Rush kruipen spelers in de huid van een onverschrokken avonturier die nieuwe eilanden en de verschillende Pokémon op elk eiland gaat ontdekken. Tijdens zijn ontdekkingstocht moet een speler hordes vijandelijke Pokémon op zijn pad verslaan. Door op het scherm te tikken komt de partner-Pokémon van de speler aanstormen om elke tegemoetkomende groep aan te vallen. Tijdens elk treffen bestaat de kans dat een of meer Pokémon vriendschap sluiten met een speler, waarna hij deze weer kan gebruiken in toekomstige gevechten. Elk eiland kent Super Boss-gevechten. Als spelers als winnaar uit de strijd komen, hebben ze de mogelijkheid items te bemachtigen waarmee ze hun Pokémon op kunnen waarderen.

Tijdens het spelen van Pokémon Rumble Rush kunnen spelers honderden verschillende soorten Pokémon tegenkomen. Hoe meer spelers de spelwereld verkennen en aan speciale evenementen deelnemen, hoe meer Pokémon ze zullen ontdekken, waaronder eventueel zelfs Legendarische en Mythische Pokémon! Tijdens hun verkenning kunnen spelers bovendien een voorheen onontdekt niveau vinden. Hieraan mogen ze als beloning een naam geven.

Wanneer ze alleen in een gebied op pad zijn, kan een aanwijzingsfunctie de Pokémon in dat gebied weergeven. Daarnaast kunnen spelers tijdens het bekijken van een eilandkaart soms heteluchtballons voorbij zien komen. Door op een heteluchtballon te tikken kunnen spelers een niveau spelen dat andere avonturiers al ontdekt hebben. Dit betekent dat spelers Pokémon kunnen ontmoeten die ze nog niet eerder hebben gezien.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor