Plunder je rijk in Red Dead Onlines nieuwste Showdown Modus

wo 10/04/2019
Praga
0 reacties

Niks zo plezant als een lekkere ouderwetse plundertocht. Lekker kijken en pakken waar je zin in hebt zonder te betalen, zij die het niet met je eens zijn neerknallen en, waarom niet, ook hun buit lekker plunderen.

In de nieuwste Red Dead Online-bèta Showdown Modus, Plunder,  zijn de middelen beperkt. Je moet met je team samenwerken om de voorraden van een centrale locatie te stelen en af te leveren in je eigen basis. En zij die het niet met je eens zijn, de tegenpartij uiteraard, die knal je lekker een kogel door hun kop. Wie niet luisteren wil, die moet voelen... Toch?

Niet straf genoeg? Laat dan die centrale locatie links liggen en ga lekker het kamp van de tegenstander plunderen. Dat mag normaal geen probleem zijn als je dat in stealth probeert aan te pakken, tot je de buit in handen hebt... Wanneer je de buit vasthoudt ben je zichtbaar voor alle andere spelers. Houd je Health, Stamina en Dead Eye in de gaten, en liefst ook gevuld, en gebruik tonics om je tank te boosten naar goud voordat je een gooi doet naar de pakketjes. En vergeet zeker niet gebruik te maken van de team-based Dead Eye Ability cards zoals Focus Fire waarmee je teamgenoten een klein beetje meer schade kunnen aanrichten wanneer Dead Eye actief is.

Als aanvullende bonus deze week zijn alle jassen, holsters, laarzen en handschoenen, die normaal pas beschikbaar zijn voor spelers met minimaal rank 40, direct beschikbaar voor alle spelers. Deze items zijn verkrijgbaar tot en met 15 april. Voor de spelers met een hogere ranking: De ranking van de Turkoman, Missouri Fox Trotter en Arabian Horses worden verlaagd naar rank 40, terwijl Volatile Dynamite, Incendiary Buckshot, Explosive Slug, Express Esplosive en Dynamite Arrow pamfletten worden verlaagd tot rank 60.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor