PlayStation-gamers krijgen Spider-Man als exclusief speelbaar personage in Marvel's Avengers

Ja, jullie lezen het goed. Xbox-gamers zullen op hun kin kunnen kloppen, want Spider-Man zal exclusief speelbaar zijn in Marvel's Avengers op alle PlayStation-consoles!

In een blogpost maakte Sony dit grote nieuws bekend. Concreet zal Spider-Man begin 2021 gratis beschikbaar komen in het roster van speelbare personages voor alle eigenaars van Marvel's Avengers. Het maakt niet uit of je de game nu op PlayStation 4 of PlayStation 5 speelt. Het is niet duidelijk of het om een tijdelijke exclusiviteit gaat, maar het heeft er alle schijn naar dat Xbox-gamers nooit als Spider-Man zullen kunnen spelen.

Daarnaast komen er nog andere exclusiviteiten naar de PlayStation-consoles. In de eerste plaats gaat het om tijdelijke exclusieve cosmetics en daarmee beperkt ontwikkelaar Crystal Dynamics zich niet tot skins. Want het gaat ook om emotes, nameplates en takedowns die allen onderverdeeld zijn in Uncommon, Rare, Epic, en Legendary.

PlayStation-spelers krijgen zo 30 dagen exclusieve toegang tot een Legendary outfit, Legendary emote, Epic takedown en Epic nameplate voor elke superheld, ook de 6 helden die bij release beschikbaar zijn.

Tot slot zijn er ook de exclusieve Community Challenges. Dit zijn events waarin je samen met andere gamers moet samenwerken om zo unieke beloningen vrij te spelen. Deze events vinden elke maand plaats en zorgen voor extra animo in het spel. 

Het mag duidelijk zijn dat Sony zijn portemonee heeft opengetrokken om zijn gamers te verwennen.
Al blijft er zeker een wrange nasmaak hangen. Want is het eerlijk ten opzichte van Xbox-gamers? Zij krijgen immers voor hetzelfde geld minder content...

 
Releasedatum
09/04/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments