Platinum op dreef: ook Vanquish lijkt naar pc te komen

Platinum is goed op dreef met overbrengen van haar oudere games naar de pc. De volgende in de rij lijkt nu Vanquish te zijn.

De ontwikkelaar heeft een paar weken geleden al te kennen gegeven het liefst een pc-port te maken van al haar oudere games. Het bedrijf doelt daarmee op haar titels uit de zevende generatie, welke enkel uitkwamen voor Xbox 360 en PlayStation 3. Echter, Platinum kan dit niet zomaar met elke game doen: uitgever SEGA heeft ook een vinger in de pap. Toch verscheen er kort geleden dan eindelijk een pc-versie van Bayonetta en in die titel is nu een hint gestopt voor een eventuele port van Vanquish.

Bayonetta ontving gisteren via Steam een update van maar liefst 22kb. Deze update heeft in het optiesmenu een afbeelding van een helm toegevoegd, die rechtstreeks afkomstig is uit Vanquish. Dit valt in lijn met de minstens even cryptische hints naar de pc-port van Bayonetta. Het ziet er dus naar uit dat SEGA meer in petto heeft voor pc-gamers. De afbeelding is hieronder te bezichtigen en het zal je ongetwijfeld opvallen dat deze precies lijkt op de helm in de afbeelding links hiernaast.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments