Permadeath en sneeuwballen in The Division 2-update

do 05/12/2019
Praga
0 reacties

De feestdagen staan voor de deur en dat is voor heel wat ontwikkelaars het moment om hun spel op te vrolijken met kerst- of winters gerelateerde content. Iets wat dus bij Ubisofts The Division 2 niet anders is.

Tom Clancy’s The Division 2 introduceert op 10 december namelijk een gratis, feestelijk (en winters) in-game event genaamd Situation: Snowball. Dit tezamen met de nieuwe Update 6.1, inclusief een bètaversie van de nieuwe Hardcore-modus.

Tijdens Situation: Snowball sluipen Washington D.C.’s sluwste vijanden door de straten, dit met knalrode kerstmutsen op. Wanneer spelers deze vijanden neerkogelen, ontvangen ze een exclusief wapen met als munitie, hier komt ie, sneeuwballen.

Daarnaast voegt dit event de Silent Night Apparel Cache toe met daarin 35 nieuwe, unieke items om te verzamelen. Elke speler ontvangt tijdens het event één gratis sleutel om een kist te openen en spelers met de Year One Pass ontvangen er vier. Alle sleutels zijn geldig tot het einde van het tijdelijke event. Als extraatje ontvangt elke speler tussen 10 december en 7 januari sowieso zijn of haar eigen kerstmuts. 

Titel Update 6.1 brengt een bètaversie van de nieuwe Hardcore Modus naar de game, permadeath dus. In deze nieuwe modus is dood dus dood, waardoor je alles uit de kast zal moeten halen om Washington D.C. te bevrijden van al haar vijanden.

Releasedatum
15/03/2019
Beschikbaar voor