Ouders noemen hun pasgeboren baby 'Google'

ma 15/07/2019
Randy
1 reacties

Elk jaar worden ouders creatiever met de namen van hun kinderen. Een Indonesische familie verovert momenteel het internet nadat ze het nieuwste gezinslid de naam 'Google' gaven.

Ella Karina en Andi Cahya Saputra zijn best trots op hun zoontje, alleen was die eerste in in het begin niet echt overtuigd van het idee van haar man om het kind 'Google' te noemen. Maar kijk: we zijn nu enkele maanden later en zelfs moederlief kan de naam wel appreciëren nu.

"Ik hoop dat mijn zoon een leider wordt waar veel mensen naar opkijken" zo vertelt ze een nieuwswebsite. "Ik was wel geschrokken van de commentaren op sociale media. Sommigen zeiden dat ik mijn zoon naar Google had vernoemd om financiële compensatie te krijgen of om hem een toekomst te geven bij het bedrijf. Maar ik zei 'Amen' voor alle positieve kritiek ook, want ik ben zelf best wel positief."

Google Indonesia heeft ondertussen wat babygeschenken laten bezorgen, waaronder een 'Google'-truitje. "Ze hebben ons proficiat gewenst," zo laat Karina nog weten.

1reactie

Playstation 5 wordt onze volgende!

Rating:0