s
r

Opgelet: er zijn een pak grote - maar echt gigantische - spoilers van The Last of Us Part 2 online verschenen

Op Twitter en Reddit verschenen er afgelopen nacht berichten, video's en afbeeldingen die gi-gan-ti-sche spoilers inhouden over het verhaal en enkele gameplay-momenten van The Last of Us Part 2.

Ik ga die bewuste spoilers uiteraard hier niet uit de doeken doen - als je ze écht wil weten, dan moet je maar even googelen - maar bij deze ben je dus gewaarschuwd. Mensen die zich toch niet kunnen inhouden, hou je drang om de spoilers met de rest van de wereld te delen en te bediscussiëren onder controle, alstublieft. Je schaadt er niet alleen een ontwikkelaar mee die jarenlang bloed, zweet en tranen in de game heeft gestoken, maar ook je medegamers die zich willen laten verrassen en met een propere lei aan het spel willen beginnen.

Op Twitter wordt momenteel druk gespeculeerd over het hoe en waarom de beelden en info hun weg gevonden hebben richting het wereldwijde web. Eén gerucht dat de afgelopen uren vaker dan lief opduikt, is dat het hier gaat om een wraakactie van een ontevreden werknemer van ontwikkelaar Naughty Dog. Tussen beide partijen zou er onenigheid bestaan over een financiële kwestie. Dit is (nog) niet bevestigd.

The Last of Us Part II stond in eerste instantie gepland voor een release op 29 mei, maar is tot nader order en bericht opgeschoven. Een precieze datum is nog steeds niet bekend.

Releasedatum
06/19/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments