Op zoek naar een seriemoordenaar in L.A. Noire Remastered

di 14/11/2017
Praga
0 reacties

L.A. Noire is een duistere en gewelddadige detective thriller die zich afspeelt tussen de glamour, de glitter en vooral veel corruptie in het Los Angeles van 1940. De game vertelt het verhaal van onderscheiden veteraan en nieuwbaken detective Cole Phelps die een escalerend aantal misdaadzaken, gebaseerd op echte misdaden, onderzoekt. Onderzoek crime scenes voor aanwijzingen, ondervraag verdachten en achtervolg criminelen op zoek naar de waarheid in een stad waar iedereen iets te verbergen heeft.

L.A. Noire voor de Nintendo Switch bevat de complete originele game en alle bijbehorende downloadable content, met specifieke verbeteringen inclusief een Joy-Con mode met gyroscopische, op gebaren gebaseerde controls, HD-rumble en een nieuwe brede en over-de-schouder camerahoek, plus passende touch screen controls voor het betere mobiele detectivewerk. De Nintendo eShop-versie van L.A. Noire zal vandaag om 12PM Eastern wereldwijd verkrijgbaar zijn.

L.A. Noire voor PlayStation 4 en Xbox One  bestaat uit de volledige originele game én extra downloadbare content. Met technische verbeteringen voor betere beeldkwaliteit, zoals verbeterde belichting en wolken, nieuwe cineastische filmperspectieven, hogere resoluties en meer. L.A. Noire speelt af in de originele resolutie van 1080p voor Playstation 4 en Xbox One consoles, en 4K voor Playstation 4 Pro en Xbox One X.

Naast deze versies verschijnt in december ook L.A. Noire: The VR Case Files voor de HTC VIVE console. In deze versie zijn zeven zaken uit het originele spel speciaal vernieuwd voor virtual reality, wat zorgt voor adembenemende actie en echt detectivewerk.

 

Releasedatum
14/11/2017