Ook in Red Dead Online vieren ze Halloween

wo 30/10/2019
Praga
0 reacties

Ook in Red Dead Online vieren ze Halloween! Of wat had je gedacht? Rockstar gaat immers de kans niet laten liggen om ook deze week zijn fans te verrassen met nieuwe en unieke content.

De Halloween-content bestaat uit een 'angstwekkende' toevoeging aan de Showdown Modes van Red Dead Online, namelijk Fear of the Dark. Hierin strijden teams van Night Stalkers met sterke bovennatuurlijke krachten tegen Mortal Hunters, tegen uitbetalingen van 3X Gold en 2X RDO$. Verder krijgen alle spelers die een ronde winnen een gratis variant van de Freak Mask. 

Ook de Bounty Boards zijn geupdate met de nieuwste Legendary Bounty, Tobin Winfield, de uit de gratie geraakte politicus die voor het laatst werd gezien bij Tieves’ Landing.

Daarnaast zijn er ook nieuwe kleding items, zoals de Tobacco Hat, toegevoegd aan de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus, en is er een nieuwe Weekly Collectibe List, de Veteran’s Collection, beschikbaar die alle Collectors kunnen najagen. 

Verder ook 30 procent korting op alle Cleavers, Machetes, Tomahawks en Throwing Knives, gratis Frontier Pursuits Role en Club Rank-exclusieve varianten van de Halloween Masks (beschikbaar tot en met 3 november), doorlopende voordelen voor Twitch Prime- en PlayStation Plus-spelers en meer. 

 

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor