Officieel bevestigd: Sony toont de eerste PlayStation 5-games op donderdag 11 juni om 22u00 onze tijd

Tweede keer, goede keer. Op Twitch is er een advertentie te zien waarop aangekondigd wordt dat het PlayStation 5-event definitief doorgaat aanstaande donderdag 11 juni om 22u00 onze tijd.

En daarmee komt dan hopelijk een einde aan de soap van speculaties en uitstel waarmee het digitale PlayStation 5-event al meerdere malen te kampen had. Al moet ik daar meteen wel bij zeggen dat de beslissing om de initiële onthulling uit te stellen de enige juiste was. Sony reageerde op die manier - net als vele andere organisaties en bedrijven - op het brutale politiegeweld en aanhoudende racisme in de Verenigde Staten.

Maar goed, donderdag krijgen we dus de eerste PlayStation 5-games te zien. Wat we mogen verwachten? Héél waarschijnlijk Horizon Zero Dawn 2. Misschien een remake of remaster van Bloodborne (of een sequel!). En héél misschien een complete remake van Demon's Souls. Maar waar hoop jij op?

6 reacties

Als ze enkel remakes tonen of een nieuwe versie van een al bestaand spel, dan gaan ze mij toch nog niet kunnen overtuigen tot het aankopen van een ps5...

Rating:0

Assassin's Creed: Valhalla!

Rating:0

Assassin's Creed: Valhalla is de 12e assassin's Creed Smile

Rating:0

Ja...kan toch?

Rating:0

Ja ik denk ook wat remakes en wat van de laatste lichting PS4 games die ook op PS5 zullen uitkomen zoals TLOU2, AC:Valhalla, Cyberpunk 2077, Watch Dogs Legion enz...
Ik verwacht dus niet veel nieuws... HZD 2 zou wel tof zijn Coolbrows

Rating:0

Dying light 2 , gran turismo sport ... misschien al een stukje uncharted 5?

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments