Oeps, The Division 2's Raid heeft geen matchmaking...

do 16/05/2019
Praga
0 reacties

Vanaf vandaag kunnen The Division 2-spelers gratis aan de slag met de Operation Dark Hours-raid. Enkel is er een klein, best wel heel vervelend probleem...

Er staat nochtans public matchmaking is provided for every game activity als je het ons vraagt?

Daar waar Ubisoft en Massive in februari verklaarden dat je dankzij de public matchmaking steeds zou kunnen deelnemen aan ELKE (in hoofdletters) activiteit, blijkt dat in de 8-persoons raid niet het geval te zijn. Best sucky!

Je zal dus zelf op zoek moeten naar volk, vrienden, vrienden van vrienden, clans, andere spelers via de social hubs van de game of andere opportuniteiten om de raids aan te vatten. Want geef toe, in je eentje zal het niet veel zin hebben...

Een van de leden van het The Division 2-team, namelijk Alexandre Guenounou, heeft alvast beloofd dat hij er met het Ubisoft Massive-team zou over praten en later met meer duiding en uitleg voor de dag zou komen.

In afwachting van een betere uitleg door Alexandre moeten we dus netjes doen wat de man zegt, en dat is "No there is no matchmaking, you have to team up through clan lists, their friends lists or by inviting other players in the game social spaces before you launch the raid."

Releasedatum
15/03/2019
Beschikbaar voor