Nvidia GeForce NOW streaming service breidt uit naar pc en Mac

do 05/01/2017
Lazlo
6 reacties

Nvidia GeForce NOW, de streaming service die voorheen enkel voor Shield-gebruikers beschikbaar was, breidt uit. De dienst komt ook naar pc en Mac en laat je toe meer games te spelen.

GeForce NOW lanceerde in 2015 met de intentie om gebruikers van Nvidia's Shield-reeks van degelijke games te laten genieten. Het doel van de GeForce NOW-service kreeg een fikse upgrade, want nu staat hij in voor gamers die geen recente krachtige gaming pc kunnen veroorloven. Het concept is om games ter beschikking te stellen van een krachtige Pascal pc in de cloud. Dat wil zeggen dat je op jouw oude computer ook gebruik kunt maken van Nvidia's laatste architectuur.

GeForce NOW komt wel tegen een (belachelijk) hoog prijskaartje. Je betaalt namelijk 25 dollar per twintig uur speeltijd. Wanneer je snel even uitrekent hoeveel tijd je investeert in enkel al het uitspelen van een titel als Fallout 4, dat tussen de line-up van beschikbare games staat, dan kom je toch wel zeer duur uit.

Nvidia GeForce NOW verschijnt in maart in early access. Wat denk jij van het initiatief? De moeite, of koop je liever een degelijke computer om jouw gamingnoden tegemoet te komen?

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor

6reacties

belachelijk duur!

Rating:0

ik denk dat dit wel de toekomst is

Rating:1

Ik zie er ook wel graten in, maar dan wel tegen een lagere prijs dan dit...

Rating:0

Toekomst wel maar idd tegen een lagere prijs. 15 à 20 euro per maand of zo dat is nog te overwegen.

Rating:0

15 a 20 € per maand om AAA games te spelen zoveel je wil, op hun hardware? goed doordachte keuze :o

Rating:1

De meeste AAA games speel je voor 8-10 uur ( singleplayer ), dus voor de helft van de normale prijs van een game, kan je 2 AAA games spelen. Waar kan ik tekenen?

Rating:1