Nu ook Aziatische teams in Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League

Het derde Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League-seizoen verwelkomt ook teams uit Pacific Asia in de poule van meestrijdende teams.

Vier grote oosterse regio’s vervoegen de internationale strijd: Japan, Zuid-Korea, Zuidoost Azië en Australië/ Nieuw-Zeeland. Zij dingen mee naar de grote prijzenpot in São Paulo van 17 tot en met 19 november.

Maar eerst moeten de teams uit de nieuwe gebieden het tegen elkaar uitstrijden in de Eastern Pro League, waar de absolute top op 21 en 22 oktober onderling uitmaakt welke teams de daaropvolgende maand meestrijden voor de internationale winst.

De beste teams uit alle regio’s nemen het na de Pro League tegen elkaar op in een tweede Invitational waarmee meteen Year 2 afgesloten wordt. Met een prijzenpot van 500 000 dollar tekent dat evenement meteen ook de hoogste geldprijs sinds de release van de game op.

Maar eerst keren we onze aandacht nog naar gamescom, waar de finale van het tweede Pro League-seizoen wordt uitgevochten, nog zonder oosterse teams dus. Of de nieuwe teams in de internationale strijd het esportslandschap voor Rainbow Six voorgoed zullen veranderen, blijft nog maar de vraag.

Releasedatum
12/01/2015
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments