Nu donderdag schotelt Sony ons een nieuwe 'State of Play' voor van maar liefst 40 minuten

Een kleine twee maanden geleden kregen we een tot de nok gevulde PlayStation 5-stream voorgeschoteld, met als kers op de taart de langverwachte reveal van het uiteindelijke design. En Sony maakte net bekend dat er nu donderdag een nieuwe PlayStation-stream op planning staat!

Jeff Grubb had dus gelijk en ik hoef jullie niet uit te leggen dat deze bevestiging hoge verwachtingen schept. Sony probeert deze meteen wat te temperen, want ze vertellen in een adem dat ze de focus zullen leggen op games voor de PlayStation 4 en de PSVR. Ik ben alvast benieuwd wat er allemaal in de pijplijn zit voor deze platformen, want de release van de PlayStation 5 ligt niet zo ver meer voor ons.

En daarom mogen we ook wat PlayStation 5-nieuws verwachten, want we krijgen meer details over enkele third-party en indie games die we in de showcase van juni zagen.

Echt grote PS5-verrassingen en -nieuwigheden hoeven we niet te verwachten volgens Sony. Dus het zal nog even wachten zijn tot wanneer we de definitieve prijs en releasedatum te weten komen. Of zou Sony bewust de verwachtingen laag houden?

Donderdag om 22u00 komen we het ongetwijfeld te weten in de nieuwe State of Play, die trouwens een dikke 40 minuten zal duren!

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments