s
r

Nioh 2's eerste DLC The Tengu’s Disciple verschijnt 30 juli

Koei Tecmo en Team Ninja, de teams achter de PS4-exclusieve hack en slash-titel, aangevuld met een snuifje Souls-combat, namelijk Nioh 2, hebben redenen om te vieren. Om te beginnen ging Nioh 2 reeds meer dan 1 miljoen keer over de toonbank, en ten tweede is er eindelijk een releasedatum voor de eerste DLC, genaamd The Tengu’s Disciple.

Om te  beginnen delen ze aan de Nioh 2-spelers gratis het nieuwe “Million Demon Armor” uit. Spelers kunnen deze binnenhalen door hun game te updaten naar Ver. 1.09 en dan de "Boons”-sectie van de shrine op te zoeken. Daarnaast voegt deze update, die nu beschikbaar is, ook nieuwe missies, een Photo Mode en een nieuwe Guardian Spirit toe.

De DLC The Tengu’s Disciple verschijnt dan weer op 30 juli en neemt ons mee naar Yashima, waar we een shrine vinden die een mysterieuze fluit, genaamd Sohayamaru. Volgens de legende zou er iedere keer als er een oorlog uitbreekt een held opstaan die door het gebruik te maken van de Sohayamaru de oorlog zou beëindigen, en de vrede zou doen terugkeren.

Dan komen die blokfluitlessen van op school toch nog van pas...

Dan komen die blokfluitlessen van op school toch nog van pas...

Releasedatum
03/13/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments