Nintendo's Dr. Mario doet het deze zomer op je smartphone

vr 01/02/2019
Praga
0 reacties

Als er deze zomer iemand vraagt of er een dokter in de zaal, in het vliegtuig, op de bus, trein, tram of waar dan ook aanwezig is, dan is de kans alvast groot dat jij "JA!" roept! Nintendo kondigt immers aan dat we deze zomer aan de slag kunnen met hun Dr. Mario puzzel game series, en dit zowel op Android als iOS-toestellen.

Dr. Mario World zal uiteraard gratis te downloaden zijn, maar eveneens uiteraard bomvol optionele in-app purchases bevatten. De game wordt ontwikkeld door Nintendo, Line en NHN Entertainment, een ontwikkelaar en operator voor mobile games.

De originele Dr. Mario verscheen in 1990 op de NES. Daarna werd de game geport naar meerdere platformen, en verschenen er een handvol sequels doorheen de jaren. Denk dan bijvoorbeeld aan Dr. Mario 64 voor Nintendo 64, Dr. Luigi voor Wii U en Dr. Mario: Miracle Cure voor Nintendo 3DS.

Ondertussen zullen we wel langer moeten wachten op Mario Kart Tour (Mario Kart mobile). Deze zou normaal moeten verschijnen in april, maar werd eveneens doorgeschoven naar de zomer van dit jaar.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor