Nintendo Labo-pakket brengt VR-ervaring naar de Switch

do 07/03/2019
Praga
0 reacties

Nintendo Labo-fans hebben eigenlijk best wel lang moeten wachten op nieuwe content, maar daar komt vandaag - toch wel op VRassende wijze - verandering in.

Het Nintendo Labo VR-pakket, dat op 12 april in de rekken ligt, combineert de fysieke en digitale spelbeleving van Nintendo Labo met simpele VR-technologie en maakt op die manier een gebruiksvriendelijke virtual reality-beleving mogelijk voor kinderen en gezinnen.

Dit nieuwe pakket bevat zes nieuwe Toy-Con-creaties, die je uiteraard zelf in mekaar moet knutselen, waaronder de Toy-Con-VR-bril. Deze VR-bril wordt in combinatie met de andere creaties gebruikt, waardoor spelers worden aangespoord om natuurlijke bewegingen en gebaren te maken om te communiceren met de gamewereld en daarmee de speelbeleving te versterken. Hou een buitenaardse invasie tegen met de Toy-Con-knaller, duik in een kleurrijke oceaan en maak foto’s van het zeeleven met het Toy-Con-fototoestel. Het zijn maar een paar voorbeelden van de vele nieuwe mogelijkheden.

Het Nintendo Labo: VR-pakket kan eenvoudig door meerdere spelers gebruikt worden waardoor iedereen in de kamer mee kan doen. Spelers hoeven alleen maar het Nintendo Switch-systeem in de Toy-Con-VR-bril te plaatsen en deze VR-bril voor hun ogen te houden om allerlei games te kunnen spelen.

Het Nintendo Labo: VR-pakket zal verkrijgbaar zijn in twee uitvoeringen: een uitvoering met alle Toy-Con-creaties en een uitvoering waar minder Toy-Con-projecten in zitten:

- Nintendo Labo: VR-pakket: het complete Nintendo Labo: VR-pakket bevat de Nintendo Switch-software en materialen om alle zes de Toy-Con-projecten te kunnen bouwen: de Toy-Con-VR-bril, de Toy-Con-knaller, het Toy-Con-fototoestel, de Toy-Con-vogel, het Toy-Con-windpedaal en de Toy-Con-olifant. Ook zit er een schermhoes en een veiligheidskap in het pakket. Deze uitvoering is geschikt voor kinderen en gezinnen die de volledige VR-ervaring willen beleven.

- Nintendo Labo: VR-pakket – Starterset + knaller: de starterset bevat de Nintendo Switch-software en alle materialen om de Toy-Con-VR-bril en Toy-Con-knaller te kunnen bouwen, alsook de schermhoes en veiligheidskap. Met de starterset heb je een prima basis om de VR-wereld van Nintendo Labo te ontdekken.

Releasedatum
01/01/2017
Beschikbaar voor