Nieuwe wapens duiken op in GTA Online

wo 09/01/2019
Praga
1 reacties

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, en Rockstar kan het niet laten. Ook deze week krijgen GTA Online-spelers weer flink wat nieuwigheden en kortingen om hun tanden in te zetten.

De artillerie-opties van GTA Online krijgen deze week een futuristisch tintje, en dit dankzij de toevoeging van twee nieuwe Republican Space Ranger Edition-wapens, namelijk de Hellbringer en Widowmaker. Beide zijn nu verkrijgbaar bij AmmuNation.

Spelers die dubbele GTA $ en RP-beloningen willen scoren om het nieuwe jaar stevig in te zetten, moeten meteen de Arena War-series checken. Deze kunnen nu rekenen op verschillende, op voertuigen gebaseerde, competitieve modes (Hasta La Vista, Vehicle Vendetta en The Vespucci Job) en Biker Business Sales in het uitdelen van dubbele beloningen, allemaal tot 14 januari.

Deze week scoor je ook 35% korting op Biker Businesses samen met verschillende kortingen voor geselecteerde voertuigen en vliegtuigen.

Releasedatum
18/11/2014
Beschikbaar voor

1reactie

Waarom steken die nog moeite om cheaters te verwennen? 95 op de 100 zit daar te cheaten. De eerlijke speler is al _5_ jaar geleden afgestapt naar een game door een developer die wel een eerlijke online platform wilt voor zijn mentaal gezonde playerbase.

Rating:0