Nieuwe update geeft next-gen versies Assassin's Creed Valhalla meer grafische opties

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik werd niet meteen omvergeblazen door de grafische kracht toen ik Assassin's Creed Valhalla opstartte op mijn Xbox Series X.

Ik was gelukkig niet alleen met dat idee en daarom brengt Ubisoft vandaag een nieuwe patch uit voor de next-gen versies van de game. Hiermee wordt de game naar versie 1.0.4 gebracht.

Zo krijgt de game nu twee aparte modi waarbij je zelf het grafische aspect kan instellen. Enerzijds is er de Performance mode, waarbij de game de graphics zal aanpassen om de 60fps stabiel te houden. Anderzijds is er de Visual Mode waarbij de game er grafisch het beste uit zal zien in combinatie met 30 fps.

Standaard zal de game in Performance Mode ingesteld worden. Het mooie is dat ook de Xbox Series S deze opties zal krijgen, waardoor de game dus ook op die minder krachtige console 60fps zal halen. Al zal dit uiteraard wel een serieuze impact hebben op de graphics op die console.

De patch gaat deze middag rond 13u live en weegt op de PlayStation 5 ongeveer 2,5GB en op de Xbox Series X|S een forse 5,3GB.

Misschien Valhalla dan toch nog eens opstarten vanavond...

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments