Nieuwe legendary bounty beschikbaar in Red Dead Online

wo 20/11/2019
Praga
0 reacties

De nieuwe legendary bounty in Red Dead Online deze week is geen kat, of eerder beer, om zonder handschoenen aan te pakken. En dat mag je in dit geval misschien zelfs letterlijk nemen...

"Yukon" Nikoli Borodin is een van origine Russische pelsjager, waartegen nog meerdere openstaande dwangbevelen openstaan, ook uit de periode die hij doorbracht in Alaska. Hij wordt op dit moment gezocht voor de moord op verschillende mannen, en de verdwijning van een U.S. marshal.

Volgens bepaalde bronnen zou de man wilde grizzlyberen gevangenhouden, en net als die beren zeer territoriaal, levensgevaarlijk en driftig zijn. “Yukon” Nik en zijn entourage werden voor het laatst gezien in het gebied ten zuiden van Strawberry, in de buurt van Fort Riggs.

Naast een mooie financiële beloning krijgen spelers die de Legendary Bounty van deze week aangeven 3 Special Snake Oil en 10 Big Game Meat binnen 24 uur na voltooiing.

Collectors die zoeken naar kansen om hun spaarpot vet te mesten kunnen de Bowman’s Collection volbrengen door de Flint Arrowhead, Raw Arrowhead and Agate Arrowhead bij Madam Nazar in te leveren (of door deze op de post te doen via het dichtstbijzijnde Post Office) om in het proces een extra cent te verdienen. Trefzekere spelers die een frisse nieuwe uitdaging zoeken hoeven niet verder te kijken: in de Featured Free Aim Series van deze week worden twee teams tegenover elkaar gezet voor een verhitte Team Shootout.

Traders doen er verstandig aan om te profiteren van nieuwe aanbiedingen die voor beperkte tijd beschikbaar zijn. Denk dan aan een 50% bonus bij Goods delivery door Small of Medium wagons, plus kortingen waarmee je 25% korting krijgt op Trading & Hunter Wagons, en 50% korting op Trader Resupply orders. Verder kunnen alle spelers hun kamp decoreren met 40% korting op alles wat bij Wilderness Outfitters wordt verkocht.

PlayStation Plus-leden die ergens vóór 25 November Red Dead Online spelen, ontvangen de Page of Pentacles, Knight of Pentacles, Queen of Pentacles en King of Pentacles Tarot Cards helemaal gratis.

Red Dead Online-spelers die hun Social Club-account met Twitch Prime koppelen kunnen nog steeds gratis de Bounty Hunter Licence claimen. Daarbij krijgen ze een extra 10% korting op alle bovengenoemde kortingen.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor