Nieuwe draadloze Xbox controllers kleuren je dag

wo 11/01/2017
Glenn N
0 reacties

Microsoft stelt twee nieuwe kleur-opties voor de Xbox One controller voor aan het grote publiek. Weldra zal je dus je favoriete spellen van deze console kunnen spelen met een rode of een groen/oranje-controller.

Twee nieuwe kleuren controller Xbox One voorgesteld

De eerste controller die werd voorgesteld zal twee verschillende tinten van de kleur rood bevatten. De knopjes aan de rechterkant en en de achterkant van de controller zullen donkerrood zijn en de voorkant zal een lichte tint van deze rode kleur krijgen. Beide kleuren zijn mat maar verscheidene knopjes zullen glanzend zijn. Volgens Microsoft zijn ze nu bezig om winkels wereldwijd te voorzien met deze controller, maar winkelketen GameStop zegt dat de release op 17 januari zal plaatsvinden.

De tweede controller met de groen/oranje kleur ziet eruit als iets dat rechtstreeks uit een van de Halo-games lijkt te komen. Net zoals de eerste controller zal deze ook tweekleurig zijn. Aan de voorkant zal je een lichtere olijfgroene kleur hebben en aan de achterkant zal je een iets donkere variant van deze kleur ontdekken. Voor wie goed gekeken heeft zal je achter de twee analoge sticks een oranje kleur ontdekken. In tegenstelling tot de andere, zal je van deze controller pas op 31 december gebruik kunnen maken.

Momenteel is enkel de prijs uit Noord-Amerika voor beide controllers bekend, namelijk $65 oftewel een slordige €60.

Nieuw kunnen we deze controller-designs niet noemen, want het is niet de eerste keer dat je deze te zien krijgt. Je kan er al gebruik van maken als je in het bezit bent van de nieuwe Xbox One S. Er is ook een meegeleverde Bluetooth-functie aanwezig en bij het gebruik van deze controller zal je voelen dat er een grip-verbeterde textuur op de achterkant is aangebracht.

Releasedatum
01/01/1970
Beschikbaar voor