Nieuw in Red Dead Online: Sport of Kings Showdown-modus

wo 12/06/2019
Praga
0 reacties

E3 of geen E3, bij Rockstar trekken ze zich daar lekker niks van aan en blijven ze gewoon hun ding doen, in dit geval een nieuwe update voor Red Dead Online.

In de Sport of Kings Showdown-modus ga je te paard de strijd aan om de brandende fakkel te bemachtigen en alle seinvuren van je team aan te steken om te scoren. De nieuwste Red Dead Online Showdown-modus is dan ook een test van rijkunst voor twee teams van vier tot acht spelers, bewapend met afgezaagde shotguns voor close combat, en zeldzame single-shot Dynamite Bow-pickups aan beide kanten van de fakkel zodat iedereen gelijke kansen heeft.

De Wheeler, Rawson en Co. Catalogus ontvangt deze week een trio aan nieuwe kledingitems. Bescherm je hoofd, nek en schouders tegen de brandende zon met de Strung Sombrero. De Gibbston Pants, met handgesneden leren details en kruislings-gestikte zijkanten, zijn perfect voor zowel stad als land. Verder ontvangt het Wheeler, Rawson en Co. magazijn de volledig zwarte variant van de Chuparosa Poncho, handgeweven ten zuiden van het grensgebied.

De komende twee weken ontvangen alle spelers die tenminste Rank 10 hebben een care package met daarin aas en speciale pijlen zoals de Poison Arrow, een krachtig wapen voor grote doelwitten dat normaal gesproken wordt gemaakt met pijlen, veren en Oleander na het verkrijgen van een Poison Arrow-pamflet.

Spelers van minimal Rank 20 krijgen een extra pakketje dat provisie en big game meats bevat, zoals de Minty Big Game Meat - dat je normaliter kan koken door het verkrijgen van Big Game Meat – en je een Gold Health Core geeft.

Om je om de bonusdrempel qua Rank te helpen bereiken, kun je deze week profiteren van een 30% XP Boost bij alle activiteiten.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor