Nieuw gameplatform Meditations releaset dagelijks een nieuwe korte game

wo 02/01/2019
Lazlo
0 reacties

Meditations - het nieuwe geesteskind van Vlambeer-studiobaas Rami Ismael - moet een dagelijkse korte ontsnapping worden aan de realiteit. Het gameplatform biedt je iedere dag een nieuwe kleine game die je binnen de vijf minuten kan begrijpen en spelen.

Rami Ismael kreeg het idee voor het platform nadat hij een kleine puzzelgame TEMPRES voor de eerste keer speelde. Naar eigen zeggen was hij in de wolken van hoe die kleine titel hem binnen vijf minuten speeltijd al haar troeven voorschotelde en hij de game doorhad. Niet alleen de korte speeltijd en het hapklare karakter van het spelletje deden zijn hart sneller slaan, ook het feit dat hij de game even tussendoor tijdens zijn ochtendroutine mocht ervaren weekte heel wat los. Het idee voor Meditations was een feit.

Ismael, die met zijn Nederlandse indiestudio Vlambeer al enkele indie pareltjes als LUFTRAUSER en Super Crate Box op de wereld zette, schreef meteen wat contacten aan en kwam zo op een selectie van om en bij de 350 kleine spelletjes uit. Die wilt hij nu een heel jaar lang aan de man brengen via Meditations. Eén game per dag.

Het platform moet een rustgevend, meditatief en inspirerend effect hebben op de spelers. Een kort momentje van rust voor je weer door kan gaan.

Releasedatum
2015
Beschikbaar voor