Niet tevreden over WWE 2K20? Sony geeft je geld terug!

za 26/10/2019
Praga
0 reacties

2K's worstelspel WWE 2K20 kent een dramatische launch. De game is momenteel recordhouder op het vlak van glitches en heel wat spelers en fans voelen zich terecht in het zak gezet. Niet tevreden geld terug? Yeps!

Eerder deze week plaatsten we reeds een topic online waarin wat hilarische glitches te zien zijn die opduiken in de game. Maar dat was slechts een kleine greep uit het dramatische aanbod. Op het het net, Reddit en Twitter bulkt het inmiddels van deze glitches, klachten en uiteraard een pak ontevreden spelers.

Maar er is hoop! Op Twitter verschijnen namelijk berichten van spelers die hun geld na aankoop hebben teruggekregen van Sony. Dit omdat spelers bij aanschaf er uiteraard van uitgaan dat ze een afgewerkte game krijgen in ruil voor hun centen, iets wat hier dus duidelijk niet het geval is.

Twitter-gebruiker Chocolate Starfish deelt alvast trots mee dat hij zijn centen via PayPal terugkreeg. Probeer het dus zelf ook als je de game hebt en niet tevreden bent!

Wat mijn simpele geest niet begrijpt is dat de makers van het spel dit zelf niet doorhebben, en alsnog besluiten om de game in de rekken te smijten. 

 

Releasedatum
22/10/2019
Beschikbaar voor