Neemt Metal Gear Survive zijn fans bij de neus?

za 24/02/2018
Praga
0 reacties

Het leuke aan RPG's, adventure games of sommige shooters, is dat je met een aantal personages, klassen, hunters, aan de slag kan om even uit te proberen welk type, welk personage of welke speelstijl je het beste ligt. Dat is in het merendeel van de gevallen helemaal gratis. Wij zijn alvast nog geen spel tegenkomen waar je extra moet betalen als je een extra personage wil levellen. Tot vandaag...

Neem nu Metal Gear Survive, de Metal Gear-titel die ontwikkeld werd zonder grootmeester Kojima. De game mag dan wel iets goedkoper in de rekken liggen, 40 euro in plaats van de gemiddelde 60 euro, en zelfs microtransacties aan boord hebben, die je gelukkig niet echt nodig hebt om te vorderen in de game, toch hebben de sneaky bastards bij Konami er iets op gevonden om extra geld uit de spelers hun zakken te kloppen.

En die sneaky methode is het feit dat je, als je een extra personage wil aanmaken, namelijk tien blinkende euro's zal moeten ophoesten. Dus als jij een extra save slot wil, dan zal je daar geld moeten tegenaan smijten, namelijk 1.000 SV Coins, uitgerekend in 'echt' geld zo'n 10 euro.

Releasedatum
20/02/2018
Beschikbaar voor