Multiplayer van Watch Dogs: Legion uitgesteld tot begin 2021

Na de release van Watch Dogs: Legion een dikke maand geleden bleek de game toch niet helemaal bugvrij te zijn. Dit is in alle eerlijkheid niet de eerste keer bij een Ubisoft game, maar nu blijkt dit toch ook impact te hebben op de beloofde multiplayer van de game.

Want Ubisoft heeft vandaag op hun website bekend gemaakt dat het de multiplayer, die normaal gezien volgende week donderdag zou verschijnen, heeft uitgesteld naar begin volgend jaar.

De reden die Ubisoft aanhaalt voor deze verschuiving, is het feit dat ze eerst de focus willen leggen op het verbeteren van de game ervaring van de singleplayer. Hiervoor komt er morgen al een eerste patch uit, maar die zal jammer genoeg nog niet alle problemen oplossen.

Patch 2.20 komt er voor PC, Stadia, PlayStation- en Xbox-consoles. Deze voegt voornamelijk stabiliteitsverbeteringen toe op de consoles en een knop in de pc-versie waardoor je nu de mogelijkheid zal hebben om handmatig je game te saven. De volledige patch notes vind je hier.

Met het verschuiven van de release van de multiplayer heeft Ubisoft meer tijd om hierin alle plooien glad te strijken en ervoor te zorgen dat hier dus een pak minder bugs in aanwezig zullen zijn.

Fingers crossed!

 
Releasedatum
10/29/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments