Monster Hunter community start uniek initiatief voor beginnende spelers

vr 12/01/2018
Praga
0 reacties

Eind deze maand ligt Monster Hunter World in de rekken, een titel waar heel wat gamers naar uitkijken. Het spel heeft echter zoveel om handen, daarom niet altijd iets (te) moeilijks, dat het voor sommige spelers, en in het bijzonder nieuwelingen, iets te hectisch en onoverzichtelijk overkomt. Daar heeft de Monster Hunter-community echter een uniek antwoord op gevonden...

Een game leren spelen in je eentje, of een game leren spelen met anderen die de game al kennen? De keuze zal snel gemaakt zijn denken we zelf.De trouwe fans en spelers denken daar net hetzelfde over, en roepen het unieke "Adopt-a-Hunter" programma in het leven, waar ervaren ratten en veteranen nieuwe/beginnende spelers begeleiden bij hun eerste stappen in de jacht op groot wild.

Het leuke is dat dit initiatief volledig community gedreven is, en zijn oorsprong vond in de Monster Hunter reddit en Discord communities. Heel wat nieuwe spelers lieten zich immers verleiden door de beschikbare bèta's en aangezien deze slechts een tipje van de sluier blootgaven, en er veel meer te rapen valt in deze game, willen de fans hun passie/kennis voor Monster Hunter graag delen met deze nieuwkomers.

Beginnende Monster Hunter-spelers die zich graag willen laten begeleiden bij hun eerste stappen als jager op groot wild, die mogen dat laten weten via de Adopt-A-Hunter Discord.

Voorwaar een mooi initiatief, en een voorbeeld voor vele anderen!

Releasedatum
09/08/2018
Beschikbaar voor