Modern Warfare heeft een Battle Pass-systeem en géén loot box-systeem

vr 18/10/2019
Praga
0 reacties

Call of Duty-fans kijken nogal wantrouwig uit naar de release van Modern Warfare. Dit omdat er geruchten de ronde deden dat de uit de reeks bekende loot boxes, de zogenaamde Supply Drops, ook in deze nieuwe telg aanwezig zouden zijn. En daarbovenop niet alleen cosmetische items maar ook zaken met een invloed op de gameplay, waaronder wapens dus, aan boord zouden hebben. Dat blijkt echter niet het geval te zijn zegt Activision.

"We are introducing a new Battle Pass system, not a loot box system,” zegt een van de ontwikkelaars in een officiële verklaring. De Battle Pass doet datgene wat hij ook in andere games, namelijk nieuwe cosmetische content introduceren en seizoensrotaties.

Elk seizoen zal deze pass eveneens een gratis traject aan boord hebben waar je nieuwe wapens en attachments kan vrijspelen, terwijl de betalende pass ook premium cosmetics zal bevatten. Cosmetics zal je ook kunnen aanschaffen via de in-game store.

Al de functionele content die wel een invloed heeft op de gameplay en balans, zoals wapens en attachments, kan je dus vrijspelen door gewoon de game te spelen. Verder zal je ook de premium currency, COD Points, verdienen door gewoon het spel te spelen.

Voila, je hoeft je dus geen zorgen meer te maken en je kan de launch van Modern Warfare relax tegemoet kijken.

Releasedatum
25/10/2019
Beschikbaar voor