Mobalytics, de ultieme app voor League of Legends-spelers

ma 13/11/2017
Praga
0 reacties

Ben je een die hard League of Legends-speler, maar wil je nog beter worden? Of ben je een casual League of Legends-speler die er stiekem van droomt om een esports-carrière uit te bouwen? Dan is er nu Mobalytics!

Mobalytics is een esports-programma dat je prestaties analyseert en zowel je plus- als minpunten oplijst. Daarnaast is het binnen het League of Legends-milieu het snelst groeiende hulpprogramma, gebruikt door zowel pro- als doorsnee spelers.

De applicatie ging in open bèta op 15 augustus, en was meteen goed voor 400.000 nieuwe gebruikers, en 4000 nieuwe registraties per dag volgens Amine Issa, Mobalytics' Warchief of Science. Dit succes leidde er trouwens toe dat het bedrijf een partnership sloot met HP dat bereid werd gevonden om de Mobalytics app te pre-installeren op HP's Omen pc's.

De grote doorbraak echter kwam er tijdens de 2017 NA LCS Spring Split, toen bekend geraakt dat Team Liquid de Mobalytics app getest zou hebben in closed bèta bij het bedrijf als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Eens dat nieuws naar buiten kwam was het succes van de app niet meer tegen te houden.

Er zijn uiteraard reeds heel wat apps beschikbaar voor de League of Legends-spelers, denken we maar aan OP.gg, Champion.gg en Lolalytics, maar deze draaien reeds een poosje mee, zijn soms wat verouderd en kunnen niet wat de nieuwe app wel doet.

Wil je het zelf testen, schrijf je dan kostenloos in voor de open bèta.