Minecraft: Dungeons krijgt volgende maand cross-play en er is nog meer lekkers op komst

Minecraft is en blijft een fenomeen in deze videogameswereld. En ook de spin-off Dungeons heeft inmiddels ook al een trouwe schare fans en spelers achter zich staan. En binnenkort wordt het voor deze gamers nog makkelijk om samen te spelen.

Want ontwikkelaar Mojang heeft bekend gemaakt dat we in november een gratis update mogen verwachten waarin cross-play mogelijk gemaakt wordt. Hierdoor kunnen vrienden die een Switch, PlayStation 4, Xbox One, of PC hebben het samen opnemen tegen de Arch Illager.

Verder bevestigen de ontwikkelaars om in december nieuwe DLC uit te brengen onder de noemer The Howling Peaks. Hierin neem je het op tegen een nieuwe eindbaas: de Tempest Golem, die "howling winds" kan oproepen om je het leven lekker zuur te maken. 

Naast deze DLC zal in december ook een Season Pass geïntroduceerd worden, samen met Apocalypse Plus. Dit zal 20 nieuwe moeilijkheidsgraden toevoegen na Apocalypse VII. Ook wordt het plafond van je personage zijn kracht omhoog tetrokken en worden er nieuwe enchantments en items toegevoegd.

Jammer genoeg zijn cross-saves, waarbij je saves kan uitwisselen tussen beide platformen, nog niet mogelijk. Of we deze functie in de nabije toekomst mogen verwachten is niet bekend.

Releasedatum
05/26/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments