"Mijn grootste droom is om moderator te worden op het grootste forum van België"

Kan dat een quote van jou zijn? Nee? Ah, 't is niet je gróótste droom, maar je ziet het eventueel wel zitten om hier alles in goede banen te leiden samen met een dertigtal andere moderatoren? Awel, dat kan!

Onze community leader Booka Shade geeft potentiële kandidaten nog heel even de tijd om zich op te geven. Het forum - en eigenlijk de hele website - heeft de afgelopen weken en maanden serieus wat veranderingen ondergaan en om diezelfde wijzigingen kracht bij te zetten, verwelkomen we heel graag nieuw bloed.

Onze mods helpen mee op vrijwillige basis en doen er alles aan om het zo aangenaam mogelijk te maken voor onze bezoekers en leden. Met jouw actieve moderatie in het door jou gekozen subforum, ondersteund door andere (super)moderatoren, kan je je eigen inbreng en ideeën kwijt en hou je subtiel een oogje in het zeil. Verder kom je eindelijk te weten wat er zich afspeelt in de Crew Only-kanalen, zowel op het forum als op Discord. Ik moest van Booka zeggen dat het daar zeer warm en hecht is.

Wil je graag het team vervoegen, vul dan onderstaande template in en stuur 'm door naar booka@9lives.be. Succes!

  • Nickname:
  • Je achtergrond/geschiedenis op het forum:
  • Welke subfora spreken je aan?
  • Waarom zou jij daar een goeie moderator zijn?
  • Heb je nog bijkomende vragen voor ons?

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments