Middle-earth: Shadow of War kruipt vandaag in een nieuw en fris jasje

di 17/07/2018
Praga
0 reacties

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een gratis update uitgebracht voor Middle-earth: Shadow of War, met vele (en nieuwe) verbeteringen en extra content om zowel de spelers die de game reeds/nog spelen een betere spelervaring te bieden, als nieuwkomers aan te trekken om van deze topper te proeven.

Deze best stevige update brengt heel wat verschillende elementen samen, waaronder een rijkere campagne-ervaring, een gestroomlijnde epiloog na afloop van het spel, nieuwe spelerskins, legendarische uitrusting en verwijdering van de markt, naast honderden andere verbeteringen. Hieronder een korte samenvattig, maar als je de hele lijst wil checken, dan kan dat uiteraard op de officiële website.

  • Verwijdering van de markt: De markt en microtransacties zijn volledig verwijderd uit Shadow of War. Gerekruteerde Orks via Online Vendetta's en Ranked Conquests worden nu bewaard in het garnizoen en Mirian (in het spel) kan nu worden gebruikt om je persoonlijke Ork-leger te trainen, upgraden en aanpassen.
  • Wijzigingen in de Shadow Wars: De campagne na afloop, nu de epiloog genaamd, is sterk gestroomlijnd en bevat een nieuwe vertelling van Shelob de Tovenaar-Koning en Dark Talion. Een overwinning in de epiloog beloont spelers met de maskers van de Nazgûl, ontgrendelt krachtige nieuwe vaardigheden om de doden op te wekken, vijanden te vervloeken en sterkere monsters op te roepen. Spelers hebben ook de mogelijkheid om hun forten en leger in Mordor verder te upgraden en te verdedigen na afloop van de eindcredits.
  • Meer manieren om een personage aan te passen en te creëren: De levellimiet voor volgers is verhoogd naar 80 en de levellimiet voor vijandelijke kapiteins is verhoogd naar 85. Spelers kunnen daarnaast sneller levelen met hogere XP-beloningen voor Nemesis-missies, het verslaan van kapiteins en Online Veroveringen. Nieuwe prestigevaardigheden zijn beschikbaar en bieden stapsgewijze upgrades van vaardigheden. Spelers kunnen ook Mirian besteden om uitrusting te upgraden naar hun huidige level door de upgrade-uitdaging te doen. Met deze uitrustingsupgrades kunnen spelers vaardigheden opnieuw vormgeven voor de perfecte combo.
  • Nemesis-verbeteringen: Er zijn meer legendarische Orks om tegen te komen, meer manieren om trainingsorders te krijgen (waaronder legendarische trainingsorders) en volgers kunnen spelers nu af en toe verrassen met een geschenk. Als er volgers zijn die te graag helpen en kills stelen, is er nu de optie om de Savior-functie uit te schakelen in het menu.
  • Nieuwe spelerskins: Spelers kunnen nu de strijd aanbinden met Sauron als Celebrimbor en de eerste oorlog om Mordor herbeleven, of strijden als Dark Eltariel en Baranor.
     
Releasedatum
10/10/2017
Beschikbaar voor