Meteen stevige update voor The Division 2 op PS4

zo 10/03/2019
Michael
8 reacties

Heb jij de fysieke versie van Tom Clancy's The Division 2 besteld? Dan zal je sowieso nog een tijdje mogen wachten vooraleer je het spel kan opstarten, want de zogenaamde day one patch is op elk platform gigantisch.

Op pc en Xbox One schommelt de grootte ervan rond de 50GB, maar op PlayStation 4 zal de zogenaamde Title Update 1 maar liefst 90GB in beslag nemen. Aangezien de totale installatiegrootte eveneens rond de 90GB zal zijn, moet je eigenlijk het volledige spel downloaden.

UPDATE: Blijkbaar zou de informatie die op het internet de ronde doet niet helemaal juist zijn volgens Ubisoft. We vroegen hen dan ook ons de correcte info te bezorgen.

Hieronder de zonet ontvangen informatie

Er zijn drie elementen nodig om de game optimaal te laten draaien bij launch vertelt Ubisoft.

- Het installeren van de volledige game vraagt, afhankelijk van het platform en de taal, tussen de 48 en 52GB.

- Title Update 1, de zogenoemde day one-patch, is al live. Deze weegt tussen de 48 en 52 GB, afhankelijk van het platform en de taal.

- Title Update 1.5, een fix die audio issues aanpakt die spelers ervoeren tijdens de open bèta, gaat live vandaag en weegt tussen de 2 en de 3GB.

De day one patch is dus 48-52GB als je een fysieke versie hebt.

Releasedatum
15/03/2019
Beschikbaar voor

8reacties

Dat is wel best erg, mensen die het op dag 1 kopen kunnen het op die dag waarschijnlijk niet eens spelen. en als je dan op zo'n laag Telenet abonnement zit is je internet ook ineens zo goed als op.

Rating:0

Voila, da's dan besloten. Geen Division 2 voor mij.

Rating:0

de update is groter dan de game zelf. En automatisch geen fan van day one patches. Stel de game dan een maand ofzo uit en fix de problemen voor je de game released. Ook een easy pass nu voor mij.

Rating:0

Sinds wanneer zou een developer rekening moeten houden met de lage limieten die bepaalde providers nog steeds opleggen aan hun klanten? Ze fixen bugs en maken het spel beter en dat kan je toch alleen maar toejuichen?

Rating:0

Je hebt natuurlijk gelijk, maar ... Vroeger werden games pas op CD/DVD gebrand eenmaal alle bugs eruit waren, zodat er geen day one patch nodig was. 

Nu moet alles maar sneller gaan zodat er sneller geld in de kassa belandt, met dit als resultaat. Het is een evolutie die wij als gamer, door pre-orders te plaatsen, aanmoedigen.

Rating:1

Dat is ook niet helemaal waar ze. Heel wat games kwamen dan gewoon uit met de bugs er in en werden dan gewoon nooit gefixed. Later zag je hier soms dan een 2de editie van verschijnen waarin deze wel gefixed waren (en er vaak nog veel in zaten). Als ook, games toen vs nu...

Rating:0

Wat is 50 of 90 GB, iedereen heeft tegenwoordig snel internet.

Rating:0

Gho, Telenet bied om de een of andere reden nog primitieve abonnementen aan met een limiet van 200GB per maand. Dan is 90GB voor een game dat je op disc koopt wel gewoon belachelijk. Als ook, niet iedereen kan altijd via de UTP kabel werken op zijn console en 90GB via WIFI is geen lachertje :p.

Rating:0