s
r

Met dit PS5-design kunnen wij best leven

Het is nog steeds wachten op de officiële bekendmaking van de PlayStation 5, en dan in het bijzonder de console zelf en hoe die er definitief gaat uitzien. Reddit-gebruiker ruddi2020 had alvast geen zin om langer te wachten en kwam zelf met een design op de proppen.

Net als bij de Xbox One X die ook vele malen kleiner is dan zijn grote broers, de Xbox 360 en Xbox One, kiest ruddi2020 voor een minimalistisch , modern en compact design dat in iedere huiskamer past. Het oog wil immers ook wel wat, en zij die een vrouw of vriendin in huis hebben, weten hoe gevoelig de dames zijn voor 'buitenaardse' apparatuur in hun geliefkoosde salon/living. Dus op dat vlak is het alvast in orde.

De afgeronde hoeken zorgen voor een elegant en dus minder hoekig design dan bij de voorgangers, en de blauwe streep zorgt voor een sfeervolle verlichting. 

Verder werd het design ook ontworpen om te voldoen aan de practische noden. Zo zien we ook de grote(re) verluchtingsgaten die moeten zorgen voor een betere afkoeling van de console. Volgens ruddi2020 kan het ronde PS5-logo bovenaan dan weer gebruikt worden om bijvoorbeeld je DualShock-controller draadloos op te laden. 

Er zijn trouwens nog een aantal coole designs te vinden op Reddit die je zeker eens moet checken. Je weet immers maar nooit dat Sony op slinkse wijze het echte design er ook heeft bijgeplaatst.

 

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments