Met deze handige tip overleef je in Call of Duty Warzones Gulag

ma 16/03/2020
Praga
0 reacties

Sinds vorige week 10 maart staat Warzone, de free-to-play battle royale-variant uit het Call of Duty-universum, live. In tussentijd wist de game al 15 miljoen spelers te verzamelen, en van die 15 miljoen komen er heel wat, ook wij trouwens, in de Gulag terecht (en komen er ook nooit meer uit...) Maar dankzij deze tip stijgen je overlevingskansen! 

Wanneer je in Warzone het loodje legt kom je in de Gulag terecht, waar je één kans krijgt om terug naar de spelwereld te keren (zeker als je makkers te gierig zijn om je terug te kopen). In die Gulag (voor de strijd op leven en dood losbarst) doen veel mensen niets anders dan mekaar wat meppen uit te delen of naar mekaar te staren.

Wel, vanaf vandaag ga jij die in het geel sprayen! Blijkt namelijk dat die spray op je tegenstander blijft plakken wanneer de poppen aan het dansen gaan. En aangezien het in de Gulag donker is, zal je hem/haar zo sneller spotten (of toch voor hij jou ziet) en kan je hem met een aantal welgemikte schoten neerhalen. In de Gulag telt elke seconde...

Hieronder krijg je het netjes te zien in een video.

 

Don't waste your time punching enemies in the gulag! Give them a tag and make them easier to see ;) from r/CODWarzone
Releasedatum
25/10/2019
Beschikbaar voor