Merci! Merci! Merci! Merci! Merci! Merci! Merci! Merci! Merci! Merci!

ma 25/03/2019
Randy
5 reacties

Merci aan runners Booka, Vish, Karry en Loser om de 100km-run van Kom op tegen Kanker uit te lopen! Merci aan alle mensen die financieel hun steentje hebben bijgedragen! En merci aan de community om onze lopers mentaal te steunen, digitaal of ter plekke in Boom!

’t Is gebeurd. Enkele maanden geleden nog kwam Booka af met het voorstel om vanuit de 9lives-community een team in te schrijven om zich te wagen aan de 100km-run van Kom op tegen Kanker in het domein De Schorre in Boom. En gisteren was het zover, onder een stralende zon dan nog wel.

Nog even een korte sportieve recap: Booka liep maar liefst 40km, Vish deed de 30km uit, Karry98 nam last-minute nog 20km voor z’n rekening (waarvoor dank!) en Loser plaatste de spreekwoordelijke kers op de taart met zijn 10km. Met succes! Het 9lives-team eindigde 467ste met een tijd van 4:23:35!

In totaal bracht de 100km-run van Kom op tegen Kanker maar liefst 1.452.500 euro op. (En een knuffel van Frank Deboosere aan Booka, dromen komen dus toch uit!)

Nogmaals enorm bedankt aan iedereen die dit initiatief op één of andere manier heeft gesteund! Het was de moeite!

 

5reacties

Dikke proficiat!!!!

Rating:0
Top gedaan! *smile*
Rating:1

Dikke respect!

Rating:0

Congrats, respect!

Rating:0

Respect! Wat een topprestatie!

Rating:0