Marvel's Avengers zit in vieze papieren...

Marvel's Avengers moest dé ultieme superheldengame worden. Dé game waar alle Marvel-fans op zaten te wachten werd echter niet wat er van verwacht werd. Van toen de eerste bewegende beelden te zien waren, rezen er reeds twijfels en die werden enkel maar groter tijdens en na het spelen van de bèta's. En ook bij de release werd het er niet beter op...

De game werd nog steeds geteisterd door tal van bugs, de missies waren er niet boeiender op geworden, originaliteit was ver te zoeken en ook de multiplayer was niet meteen een schot in de roos. Kortom Marvel's Avengers werd geboren met tal van afwijkingen, en het was maar de vraag of de dokters er zouden in slagen de patiënt te helpen en weer gezond te krijgen.

Voorlopig ziet dat er niet naar uit. De game kende op pc de voorbije week, en dat nog maar een maand na de release, een sterke terugval qua spelersaantallen. De spelersaantallen van Avengers, zeg maar de hartslag om in medische termen te blijven, zakte tot onder de 1000... Van een drama gesproken!

Op de spoedafdeling van Crystal Dynamics blijven Scott Amos, studiohoofd van Crystal Dynamics, en zijn team er echter in geloven. Het komt wel goed met de game zegt ie want er is een heel team druk in de weer met het creëeren van nieuwe content, waaronder een nieuw War Zone-missietype genaamd Tachyon Rifts.

Daarbovenop krijgen we een nieuwe outpost die het startpunt wordt van nieuwe story content, een AIM Cloning Lab dat als raid moet dienen voor 4 spelers en uiteraard de komst van een aantal nieuwe personages waaronder Kate Bishop, Clint Barton, Black Panther en Spider-Man (die laatste enkel op PlayStation).

Laat ons hopen dat het dus nog steeds goed komt met deze game.

Releasedatum
09/04/2020

1 reactie

Sprot sprotter sprotst Evil

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments