Marvel's Avengers komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X

Marvel's Avengers komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X, en gamers die de game op PS4 of Xbox One (X) gekocht hebben, kunnen rekenen op een gratis update voor hun versie. 

Daarbovenop zal je progressie mee overgezet worden en kan je rekenen op cross-gen multiplayer voegt het team er nog aan toe.

"PS5-spelers zullen Marvel's Avengers kunnen spelen met hun vrienden op PS4, en Xbox Series X-gamers zullen samen kunnen spelen met hun vrienden op Xbox One," bevestigde Square Enix.

Crystal Dynamics CTO Gary Snethen voegt daar nog aan toe dat je de Enhanced Graphics-modus of High Framerate-modus kan selecteren die gaat voor 60 fps met een dynamische 4K-resolutie.

"Met de nieuwe GPU kunnen we de resolutie van de textures verhogen, een hoger niveau van detail op het scherm toveren, onze omgevingsocclusie (ambient occlusion) verbeteren, onze anisotropic filtering verbeteren en een verscheidenheid aan nieuwe grafische functies toevoegen, zoals stochastic screen-space-reflecties." Ook over de mogelijkheden van de SSD heeft Snethen iets te zeggen. "Wanneer de optimalisatie van de game is voltooid, zal het laden van de spelinhoud bijna onmiddellijk plaatsvinden, waardoor spelers naadloos in missies kunnen springen overal in de gamewereld."

De gewone versie, zullen we maar zeggen, verschijnt op pc en de huidige generatie spelconsoles op 4 september.

Releasedatum
09/04/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments