Marvel zet Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn aan de deur

za 21/07/2018
Lazlo
0 reacties

Marvel Studios en Disney eindigden gisteren hun samenwerking met Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn. Wie nu Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal regisseren, is nog niet geweten.

Gunn zou enkele jaren geleden enkele tweets de wereld ingestuurd hebben die een pedofiele en perverse ondertoon hadden. Daarnaast zou de regisseur enkele anti-Trump berichten op het social media-platform geplaatst hebben. Gunn verwijderde intussen zijn Twitter-profiel, maar voor Marvel Studios was het kwaad klaarblijkelijk al geschied.

Op professioneel vlak gezien, is het jammer dat Gunn aan de deur gezet werd voor hij de derde Guardians of the Galaxy-film kon afwerken. De regisseur zijn werk wordt door veel fans van de Marvel Cinematic Universe (MCU) gezien als de absolute top binnen de serie-overspannende filmreeks. Ook Gunn zijn toevoegingen aan het gegeerde Avengers: Infinity War gingen niet ongeprezen voorbij. De derde Guardians of the Galaxy-film moest de vierde fase van de MCU inluiden.

De grote vraag is nu wie het stuur overneemt van de Guardians of the Galaxy-serie. Eén ding is zeker: die regisseur heeft grote schoenen te vullen.

Releasedatum
20/04/2017
Beschikbaar voor