s
r

Marvel teaset Fantastic Four in Spider-Man

Het is Fantastic Four Week bij Marvel en dat lijkt Spider-Man-ontwikkelaar Insomniac Entertainment toepasselijk te vieren met Fantastic Four-content in diens superheldengame. Althans, als we de teasende tweet van Marvel juist interpreteren.

Marvel laat ons in ieder geval weten dat er iets 'fantastisch' op komst is naar Spider-Man. We kunnen ons natuurlijk vergissen, maar tijdens de Fantastic Four Week bij Marvel zou het wel heel vreemd zijn mochten ze naar iets anders verwijzen dan naar het bekende superheldenkwartet. Dat Insomniac de bewuste tweet retweette, laat er quasi geen twijfel over bestaan.

Met andere woorden: we kunnen nagenoeg zeker Fantastic Four-content verwachten in Insomniac's PlayStation 4 exclusive. Of dat in de vorm van volwaardige DLC zal zijn, is nog maar de vraag.

Het is intussen al veertien jaar geleden dat we nog eens een volwaardige representatie van de Fantastic Four in een videogame zien. De laatste Fantastic Four-game verscheen in 2005 naar aanleiding van de toenmalige filmrelease. Sindsdien hebben we het kwartet niet meer in een game gezien, tenzij je het flipperkast-thema in Pinball FX 2 meetelt.

Een rol voor de Fantastic Four - of toch één van de vier superhelden -  in Spider-Man zou best toepasselijk zijn. Het viertal bestaat al langer dan onze geliefde spinnenheld en verscheen al vanaf de eerste reeks Spider-Man comics geregeld in Stan Lee en Steve Ditko hun verhalen over Spidey.

Wat denken jullie? Zin in?

Spidey en de Fantastic Four gaan way back.

Releasedatum
09/07/2018
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments